Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Děti si užívaly zábavu na pohádkovém karnevalu

Zprávy z regionu

19.3.2023

Autor: hcz

Pohádkové bytosti, princezny, čarodějnice, berušky, spidermani nebo víly, takové bylo sobotní odpoledne 18. března 2023 s Dlažkou. Na "pohádkový karneval" do Klubu Teplo na Horním náměstí přišly děti v doprovodu svých rodičů nebo prarodičů. Rozzářené oči malých návštěvníků byly pro organizátory z Dlažky tou největší odměnou. Kromě tance, soutěží a malování na obličej nechyběl ani výtvarný koutek. V sále bylo plno a všichni se skvěle bavili.

Malí tanečníci to na parketu rozjeli hned od začátku. Pohádkový karneval pořádá Duha klub Dlažka už spoustu let. Na programu nikdy nechybí přehlídka masek, taneční a pohybové akivity, malování na obličej, ukázka stolních her, hádanky, pantomima nebo výtvarný koutek.

Na parketu nechyběl ani pětiletý Kuba, který si spolu se svou o dva roky starší sestřičkou užíval sobotního odpoledne. "Moc se mi tu líbí," prozradil. Kláře se zase nejvíc líbil pestrý program plný her a soutěží.

A zatímco odpoledne patřilo v sále Klubu Teplo těm nejmenším, večer je vystřídali jejich rodiče. Na plese jim k tanci zahrála skupina Wyjetej Wolej (to nejlepší z rocku), nebo si zazpívali spolu s cimbálovkou Primáš. 

hcz

Reklama

Exekutorský úřad Přerov, soudní exekutor JUDr. Lukáš Jícha

Katalog firem » Finance » Exekutoři

- vymáhání práva na území České republiky - pořádání dražeb movitých a nemovitých věcí