Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 24 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Celostátní chovatelská výstava a okresní Dožínky ovládly výstaviště v Přerově

Zprávy z regionu

17.9.2023

Autor: hcz

Okresní Dožínky spojené s Celostátní výstavou mladých králíků, drůbeže, holubů a exotického ptactva odstartovaly za krásného počasí v sobotu (16. září 2023) na přerovském Výstavišti dvoudenním programem. Návštěvníci měli možnost obdivovat nejen na tři tisíce exponátů, ale i ochutnat regionální potraviny nebo si užít pořádné rockové muziky.

"Chovatelé vystavovali 1808 králíků různých plemen, 623 kusů drůbeže, 125 holubů a exotické ptactvo. Na své si přišli i zahrádkáři, kteří si měli možnost v areálu výstaviště zakoupit i v zahradnictví něco ze sortimentu zahrádkářských potřeb," prozradil Jiří Koláček, předseda okresního výboru Českého svazu chovatelů v Přerově.

V sobotu byla na programu prezentace výrobků označených titulem Regionální potravina. Tuto akci, kterou uspořádala Agrární komora České republiky, navštívily stovky lidí.

Součástí výstavy byl i bohatý doprovodný program. Po oba dny se tady konala tradiční soutěž v králičím hopu. O hudební doprovod se postarala Záhorská kapela a rockové skupiny Rebelky, Kern, Turbo a Forum. Pořadatelé nezapomněli ani na děti, pro které byla připravena řada atrakcí. Nechybělo ani bohaté občerstvení.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku(dle domluvy), bezbariérový vstup.Změna prac. doby během prázdnin:PO-PÁ 8:30-16:30