Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

"Podvaláček" svítí: první adventní neděli se rozsvítil na náměstí TGM vánoční strom

Zprávy z regionu

1.12.2019

Autor: hcz

Tisíce lidí zamířily o první adventní neděli na přerovské náměstí TGM. Rozsvěcení vánočního stromku si nenechali ujít. Na programu kromě rozsvícení stromku totiž bylo i vystoupení Add Gospel a kapely Argema.

Půlhodinu před rozsvícením zpříjemnilo návštěvníkům vystoupení Add Gospel. Poté přišel na pódium přerovský primátor Petr Měřínský, který spolu s dětmi odpočítal poslední vteřiny před rozsvícením vánočního stromku, který byl letos pojmenován podle místa, ze kterého byl na náměstí TGM převezen - "Podvaláček". Tento dvanáctimetrový smrk ztepilý z ulice Pod Valy byl letos ozdoben zlatými a stříbrnými baňkami, bílými vločkami a osvětlením v kombinaci studeného a teplého světla od firmy Emos.

Úderem 17:00 hodiny, po odpočítání, tisíce očí spočinulo na rozsvíceném stromku. Začal advent a s ním i vánoční trhy. Stánky nabízely tradiční grog, punč, svařák nebo bramboráky. Program pokračoval koncertem kapely Argema.

Většina návštěvníků zůstala na náměstí TGM. Jiní zamířili na Horní náměstí, kde se v 17:30 hodin rozzářil dřevěný Betlém.

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.