Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8.6 °C

Vlkošský bál: dámy v županech a pánové v dlouhých košilkách

Zprávy z regionu

28.2.2011

Autor: hcz

To bylo pokoukáníčko. Módní přehlídku dlouhých košil, triček, župánků, čepečků na spaní, ale také barevných přezůvek, nazdobených papučků mohli o víkendu obdivovat návštěvníci čtvrtého ročníku Pyžamovo - papučového bálu ve Vlkoši. A bylo se opravdu na co dívat.

"Tradici bálu jsme spolu s volejbalisty obnovili před čtyřmi lety, a zájem veřejnosti rok od roku stoupá. Jezdí sem lidé ze širokého okolí," prozradila Iva Stískalová z místního Sokola. "My jsme dojeli autem z Přerova. Někdo se bude muset obětovat, abychom se měli jak vrátit domů. Je to ale tady super. Lidi na vesnici se umí bavit daleko víc, než ti ve městě. Pro mne bylo nejtěžší sehnat pěkný model. Není to vůbec jednoduché. Nakonecjsem si půjčil froté pyžamood mamky," prozradil mladík z Přerova v apartním modelu růžového Pantera. "Papuče mě stály místo tří stovek jen šedesát korun. Mají podobu strašidýlek. A proč byly tak laciný? Chybí jim jedno očičko,ale to mně vůbec nevadí," svěřila se další návštěvnice bálu.

Kostýmy byly opravdu nápadité. Někteří pánové přišli ve starých vojenských pyžamech, jiní volili modely starší s čepečky a s motýlky na knír. K poslechu a tanci hrála kapela Mini Max a nechybělo ani vystoupení taneční skupiny z Kyselovic a bohatá tombola. Bál se opravdu vydařil a všichni návštěvníci se skvěle bavili.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.