Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.3 °C

Klasický bál ve Vlkoši vystřídala letos disko show v pyžamech a papučích

Zprávy z regionu

27.2.2012

Autor: Hana Žáčková

Módní přehlídku nočních úborů všech barev a velikostí mohli v sobotu večer obdivovat ve vlkošské sokolovně návštěvníci pátého ročníku Pyžamovo - papučového bálu, který se tentokrát nesl ve znamení disko. DJ pouštěl k tanci opravdové pecky a o kulturní program se postaraly ženy z Kyselovic, které přivezly do Vlkoše všemi milovaný kankán.

"Tradici bálu jsme spolu s volejbalisty obnovili před pěti lety. Tentokrát jsme ale volili místo klasického bálu disko show. Loni totiž přišla spousta mladých lidí a tak jsme si řekli, že letos pro ně uděláme diskotéku. Ani tentokrát nebude ale chybět bohatá tombola a soutěž o nejlepší pyžamo. Původně jsme měli ještě pochovávat basu, ale protože jsme dopoledne vodili medvěda, nestihli jsme dát program dohromady," svěřila se organizátorka Pyžamovo-papučové disko show - Iva Stískalová z místního Sokola. Návštěvníkům změna programu ale nevadila. "Jezdíme sem každým rokem a pokaždé se tu skvěle bavíme. Lidi jsou tady super a umí si udělat ze sebe legraci. Obléknou si opravdové modely. Některé musely vyštrachat ze skříní svých babiček, protože v dnešní době se už takové kousky hned tak nevidí, " řekl mladík z Kojetína. Návštěvníkům učarovalo i kankán kyselovických tanečnic. Pro velký úspěch si vystoupení musely zopakovat.

Hana Žáčková

Reklama

Atalian

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Standardní pravidelný úklid nabízíme pro kancelářské i průmyslové prostory, potravinářské provozy, obchodní centra, hypermarkety, zdravotnické prostory, logistická centra ap. Pro každéh...