Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.9 °C

Mikuláš přijel na náměstí: potěšil děti i dospělé

Zprávy z regionu

6.12.2013

Autor: hcz

Čekání na příjezd koňského spřežení s Mikulášem a jeho družinou zpříjemnilo ve čtvrtek podvečer stovkám malým a velkým návštěvníkům na přerovském náměstí TGM vystoupení Pavla Nováka a tanečnic agentury Hit. Nechyběl pekelný oheň mistra černého řemesla, opékání špekáčků, ale ani křest nového sportovního kalendáře nebo ocenění vítězů soutěže města o nejhezčí fotografii s Žerotínskou tematikou.

Než přijel na náměstí v bryčce tažené koňmi svatý Mikuláš, pobavil publikum zpěvák Pavel Novák, který sypal z rukávu jeden Mikulášský hit za druhým. Písnička Budliky, budliky, my jsme čerti z pekla, navodila na náměstí tu správnou atmosféru. Zpívali všichni, malí i ti velcí. Poté se na podiu objevil primátor Jiří Lajtoch, který pokřtil nové kalendáře města se sportovní tématikou. Snímky pořídili amatérští fotografové a podle Zdeňka Daňka z kanceláře primátora nebylo vůbec jednoduché dát sadu obrázků dohromady. Primátor předal také ceny vítězům soutěže o nejhezčí fotografii s Žerotínskou tematikou, kterými se stali Tereza Broušková, Jaroslav Jančík a Ivana Matějková.

hcz

Reklama

DUHA KLUB DLAŽKA

Katalog firem » Kultura » Agentury, organizace

Zájmový mezinárodní klub, je členem sdružení DUHA. Akce probíhají formou sportovních klání, kulturních večerů, jedno i vícedenních pobytů. Tábory pro děti, mládež, pro rodiče s dětmi.