Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 17.1 °C

Aniččin dvůr navštívili beňovští skřítci  

Zprávy z regionu

12.8.2014

Autor: hcz

Kouzlící skřítkové Ňufík a Impřík z Beňova navštívili o víkendu Aniččin dvůr v Přerově. V rámci svého interaktivního programu vtáhli do pohádky desítky dětí i dospělých. O zábavu nebyla nouze. Občanská společnost DSi, o. s., která zábavné odpoledne pro malé i velké návštěvníky pořádala, pozvala všechny také na další ze svých akcí - Pohádkový les s dospěláckým šestibojem, který se bude konat v beňovském lese 23. srpna od 13:00 hodin.  

Smích dětí se rozléhal po dvoře. "Šikovným divákům se podařilo uhodnout hádanku, kterou jim skřítkové Ňufík (hrdina beňovského Komunitního loutkového divadla) a Impřík (hrdina autorského projektu Aktivní retrokino) položili. Přivolali si tak jednoho z největších přátel obou skřítků - Shreka i s jeho milou a spolu s nimi si zatančili populární Shrečí tanec," prozradil Radek Polášek, ideový a projektový manager organizace Občanská společnost DSi, o. s.

Beňovský spolek má pro malé i velké pokaždé připravené nějaké to překvapení. "Už nyní můžeme všechny pozvat na Pohádkový les. Kromě dospěláckého šestiboje a realistické pohádkové cesty nebudou chybět na programu tradiční atrakce v rámci vstupného ZDARMA. Zlatým hřebem rodinného odpoledne bude i světová premiéra Lesního divadla, do kterého se mohou zapojit i samotní diváci," dodal Polášek.

hcz

Reklama

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky - klientské centrum Přerov

Katalog firem » Úřady, instituce

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP 211) působí na českém trhu již od roku 1992 a je druhou největší zdravotní pojišťovnou v zemi. V současnosti pečuje o zdraví více než 1,3...