Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 13.5 °C

Zasněžená douglaska z Troubek se rozsvítila na přerovském náměstí TGM

Zprávy z regionu

3.12.2023

Autor: hcz

První adventní neděli, 3. prosince 2023, se na náměstí TGM v Přerově rozzářil vánoční strom. V 18:00 hodin ho spolu s dětmi, které letos získaly sošku Scholar, rozsvítil přerovský primátor Petr Vrána. Již hodinu před rozsvícením vánočního stromu se náměstí TGM začalo plnit lidmi. Dobu čekání jim zpříjemnilo vystoupení pěveckého sboru Vocantes.

Náměstí i přilehlé uličky plné lidí, čtrnáct prodejních stánků, ze kterých se linula vůně svařáku, punče a bramboráků, a také šestnáctimetrová douglaska, která se oděla do červených a bílých ozdob, připomněla všem, že Vánoce jsou tady. S bílou sněhovou nadílkou byla první adventní neděle opravdu kouzelná. Letošní novinkou je nejen nové osvětlení, které rozsvítilo kruhové objezdy, kašny a ulice města, ale i nebesa nad náměstím a krásný betlém u budovy Emosu, kterému požehnal děkan přerovské farnosti Josef Rosenberg. U vánočního stromu nechybí ani letos kasička, do které mohou lidé vhazovat své příspěvky.

Po rozsvícení stromku program pokračoval. Na pódiu vystoupila kapela Argema. "Atmosféra je úžasná. Vánoční strom je kouzelný a rozsvícené ozdoby po městě jsou nádherné. Já svátky opravdu miluji a ty letošní se organizátorům opravdu povedly. Když jsem viděla program, neuměla jsem si ani vybrat. Je tam pár topů, na které se moc těším, ale které to jsou, si nechám pro sebe," svěřila se Petra Pavlíková.

hcz

Reklama

Dámské fitness Jako proutek

Katalog firem » Sport » Fitcentra

Fitness s přátelskou atmosférou bez zvědavých mužských pohledů - neomezené využívání fitness v rámci otevírací doby - dohled trenérky, individuální cvičební plán - zátěž a ...