Reklama

Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav, venku je 14.8 °C

Zábavný karneval s Eliškou a Tomem v Městském domě se vydařil

Zprávy z regionu

21.1.2024

Autor: hcz

Karneval plný zábavy, her, soutěží a tanečků pod taktovkou Elišky Novákové se konal v sobotu 20. ledna 2024 v Městském domě. Kromě písniček Pavla Nováka nechyběla ani zábavná balónková a bublinková minidiskotéka, spousta cen a za malými tanečníky v maskách zavítal i chlupatý mamut Čenda.

"Koncerty pro děti a dospělé, stejně jako karneval, jsem přebrala po taťkovi. Koncept zůstal stejný. Je to dvouhodinový program, ve kterém zazní písničky taťky a dědy. Nebudou chybět soutěže a děti dostanou různé odměny. Mám pro ně nachystané i malování na obličej, které budou mít ode mne zdarma. V průběhu karnevalu si tak budou moci nechat namalovat na obličej nějaký obrázek. Na konci programu je určitě překvapí Čenda, což je vlastně mamut půjčený z galerie, takže se s ním budou moci na konci vyfotit. To jsem nikde nepsala a myslím, že budou z toho nadšené. Doufám, že si to všichni užijeme a že ty dvě hodiny utečou jako vždycky," prozradila před zahájením Eliška Nováková.

A zatímco jsme si povídaly, sál Městského domu se plnil malými princeznami, beruškami, spidermany, čerty a dalšími maskami. Při prvních tónech písničky se zaplnil i parket a děti si tanečky a soutěže náramně užívaly. "Je to paráda, dostala jsem barevný náramek a omalovánky," svěřila se šestiletá Terezka, kterou místo povídání zajímaly více bublinky a balónky.

Za celou akcí zábavného karnevalu stojí nejen Eliška Nováková, ale i Tomáš Hambálek, který s jejím tátou hrál v kapele. "Pomáhá mi i moje mamka a přítel. Jsme taková čtyřka, ale kromě toho mám kolem sebe i další lidi. Jsou to známí, kteří nám pomáhají a jezdí se mnou na různé akce. Dnes třeba přijel i brácha, který sebou přivezl kluky ze Sigmy," dodala Eliška, kterou teď čekají státnice.

"Kalendář koncertů se plní, jsem za to ráda, ale budou to nervy. Chci nejdříve dokončit studium a doufám, že úspěšně zvádnu školu a potom se do toho vrhnu na sto procent a budu vymýšlet i nové věci," svěřila se svými plány.

hcz

Reklama

Výstavní síň Pasáž

Katalog firem » Kultura » Galerie

Kulturní služby města Přerova provozují v rámci Městského informačního centra i Výstavní síň Pasáž, jejímž smyslem je poskytovat neformální prostor pro výstavy a prezentace nejrůzn...