Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7.7 °C

ZUBRFEST se blíží. Předprodej vstupenek startuje 30. května

Tipy a názory

26.5.2016

Autor: zd

Skvělé pivo, pestrá hudební produkce a celodenní zábava - takový bude ZUBRFEST, který propukne 25. června v 10:00 v areálu pivovaru. Návštěvníci se mohou těšit na takové hvězdy, jako jsou Olympic, Petra Janů nebo Mandrage. Předprodej vstupenek začíná v pondělí 30. května v podnikové prodejně pivovaru Zubr a KIS Přerov.

"Loňský ZUBRFEST předčil všechna naše očekávání a lámal rekordy, dorazilo sedm tisíc lidí. Další ročník skvělé zábavy, hudby a přerovského piva se neodvratně blíží a my věříme, že i letos si lidé přijdou užít tu jedinečnou atmosféru. Pro větší komfort jsme zvýšili počet výčepních míst a zlepšili systém kontroly vstupenek. Návštěvníci si tak budou moci vychutnat parádní den na maximum," řekl ředitel pivovaru Zubr Tomáš Pluháček.

Na hlavní scéně GRAND STAGE zahrají Olympic, Traktor, Cookies, Petra Janů a Mandrage. Nezávislá scéna FREE STAGE nabídne kapely The Smile, KoWall Company, Man Is: Astronaut, Notorest, Hannibal Lecter, Stará dobrá ruční práce a Metallica revival. Nebude chybět ani široká nabídka jídel a hlavně výborného piva. Přímo ze sklepa z ležáckých tanků poteče nefiltrovaný Zubr Grand kvasnicový. Samozřejmě bude možné ochutnat i další piva z produkce pivovaru – Extra hořký speciál, Premium, Gold, Classic, Yuzu&Limeta a Free.

Celá akce startuje v 10:00 a připraven je doprovodný program ve formě soutěží, oblíbené stavby věže z přepravek a probíhat budou také exkurze do pivovaru, a to mezi 10. a 17. hodinou. Den pak tradičně uzavře večerní ohňostroj. Předprodej vstupenek začíná v pondělí 30. května 2016 v podnikové prodejně pivovaru Zubr a KIS Přerov, kde budou vstupenky k dostání za 100 Kč, na místě pak za 150 Kč.

zd

Reklama

Veterinární klinika MVDr. Tomáš Barbořík

Katalog firem » Služby » Veterinární ordinace a péče o zvířata

Komplexní veterinární péče pro psy, kočky, drobné savce i ptáky. - prevence : očkování, odčervení, antiparazitární programy - prodej krmiv včetně speciálních veterinárních diet ...