Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 16.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Z posledního mistrovství republiky se přerovští rychlostní kanoisté vrací s dalšími mistrovskými tituly

Zprávy z regionu

25.9.2023

Autor: red

O víkendu se konalo poslední Mistrovství České republiky a poslední závod českého poháru. Závody pořádal Nymburk a závodilo se na pětikilometrové trati. Přerovští závodníci vybojovali celkem 13 medailí, z toho dva tituly mistrů republiky.

V juniorské kategorii skončil kajakář Albert Šimek na pátém místě a společně s Ondřejem Hirschem z Kojetína skončili po těsném finiši na bronzových pozicích. Na devátém místě také dojel Jakub Csoma s Jakubem Dušátkem z Černožic. Kanoista Ondřej Neradil skončil třetí, Jan Novák šestý a společně dojeli na druhém místě.

Dorostenec Vítek Příkopa dojel na místě druhém na kánoi a s Martinem Nováčkem z Týna nad Vltavou vyhráli. Kajakářky Laura Csomová a Míša Bílková dojely na druhém, potažmo čtvrtém místě.

Kanoistka Terka Jiskrová vyhrála svou kategorii a hned za ní dojela její parťačka Ema Wertheimerová na druhém místě. Děvčata společně vybojovala také stříbrné medaile.

V kategorii kajakářů žáků si Pepa Vičar dojel pro deváté místo na singlu a na stejné pozici se umístil i na deblu. Pro druhé místo si dojel kánoista David Neradil a o pár míst za ním na osmém místě skončil Marek Spáčil. Společně dojeli na osmém místě a na devátém skončili Ondra Herzog a Kuba Hutečka. Žačka Verča Příkopová skončila na pátém místě a s Evou Petrovičovou dojely na osmém místě.

V benjamínkovských kategoriích dojel na šestém místě kajakář Jakub Jüttner a těsně pod stupni vítězů dojel na deblu s Filipem Chatrným. Na šestém místě se umístila i kajakářka Julča Němčáková a na deblu s Annou Řihoškovou z Kojetína dojely na stříbrné pozici. Na druhém místě se umístila i Klaudie Šimková a společně s Alicí Pivodovou skončily na čtvrtém místě. Nejmladší kategorii uzavřela první desítku Josefína Petrovičová.

Pro bronzovou medaili si na singl kánoi dojel i přerovský trenér a veterán Libor Šulák.

Po krátkém volnu se už závodníci začnou pilně připravovat na nadcházející sezónu.

red

Reklama

Swiss Life Select - Ing. Jiří Peloušek

Katalog firem » Finance » Pojišťovací makléři

FINANČNÍ PORADENSTVÍ Součástí standardů naší činnosti je detailní analýza rizik, audit stávajících pojistných smluv, návrh řešení pojistné ochrany, správa pojistných smluv a dohled ...