Reklama

Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav, venku je 13.1 °C

Vánoční program na náměstí TGM pokračuje

Zprávy z regionu

10.12.2023

Autor: hcz

Sedmým dnem (9. prosince 2023) pokračoval na náměstí TGM v Přerově další vánoční program. Na pódiu se vystřídaly kapely Travellers z Přerova a po ní následovalo vystoupení Heidi a Heidibandu.

Během večera se náměstí zaplnilo. Lidé postávali u stánků, popíjeli punč a svařák a vychutnávali si vánoční atmosféru. Někteří se fotili u stromku v obrazových rámech, které jsou nazdobené vánočními hvězdami, jehličím, baňkami a mašlemi. Využili tak přestávky mezi jednotlivými vystoupeními.

"Těším se na koncert Heidi, už jsem tady byl na jejím minulém vánočním vystoupení a byl jsem nadšený," svěřil se Pavel, který do Přerova dorazil z Olomouce. Prozradil také, že letošní program v Přerově se mu moc líbí. "Je fakt nadupaný a také ty letošní světýlka, když jedete po cestě na kruháčích, jsou nádherný, Přerov se tak nějak celý letos rozvítil."



hcz

Reklama

Rehabilitační centrum

Katalog firem » Zdravotnictví » Fyzioterapie, rehabilitace

Objednávky na MFK a vyšetření 724 110 208. Léčebná tělesná výchova na neurofyziologickém podkladě. Procedury fyzikální terapie, masáže, myoskeletární medicína, manuální fyzioterapeuti...