Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Uvolněné dlaždice projdou opravou. Wilsonova ulice se na dva měsíce uzavře

Zprávy z regionu

22.7.2020

Autor: red

Na tři etapy se budou v červenci, srpnu a v září spravovat dvacet let staré chodníky v centru Přerova, konkrétně ve Wilsonově ulici, která je spojnicí mezi Masarykovým a Žerotínovým náměstím.

Práce budou provádět Technické služby města Přerova a přijdou na 250 tisíc korun. Zóna se po částech uzavře jak pro auta zásobování, tak i pro cyklisty. Chodci budou moci trasu využívat v omezené míře. Půjde o lokální úpravy uvolněných dlaždic, prořezání a úpravu poškozených spár žulové dlažby. Oprava je nezbytná. Pokud by se situace neřešila, uvolnila by se celá dlažba a náklady na opravu by byly v milionech.

První část rekonstrukce už začala a potrvá do 8. srpna. Deset dnů je určeno pro samotnou opravu a dalších deset dnů pro technologickou přestávku nutnou pro vyzrání betonů a spárovacích malt. Další etapy mají být prováděny ve stejném režimu, a to v termínech 9. až 28. srpna a 29. srpna až 18. září. Rekonstrukce bude postupovat od Masarykova náměstí směrem ke Žerotínovu.

Oprava uvolněných dlaždic přinese komplikaci autům, která v této nákupní zóně zásobují obchody. Zákazová značka sem však nepustí ani cyklisty. Chodcům bude vstup umožněn, ale do aktuálně rekonstruovaných částí se v rámci jednotlivých etap nedostanou.

red

Reklama

Karel Caha Band

Katalog firem » Zábava, volný čas » Hudební skupiny, tělesa

Naše hudební duo je složené z profesionálních hudebníků a zpěváků a vzniklo v roce 1999 . Vystupujeme u příležitostí plesů, podnikových večírků, zahradních párty, svateb, narozenin ap...