Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Středisko volného času ATLAS a BIOS chystá dětem zajímavé prázdniny

Zprávy z regionu

15.3.2021

Autor: red

Za pokladem bandity Matouše nebo na Vesmírnou misi se můžou během letních prázdnin vydat děti, které se rozhodnou pro jeden z pobytových táborů v krásném prostředí Hostýnských vrchů. Užijí si táborovou hru a každý den plný akce. Do přírody, do kuchyně Masteršéfa, do výtvarných dílen, na nejrůznější sportoviště, i za zvířaty se během letních prázdnin zase podívají účastníci některého z příměstských táborů.

Foto: SVČ Atlas a Bios

V přerovském Středisku volného času ATLAS a BIOS se stalo se již nepsanou tradicí, že ve vybraných termínech nabízíme dokonce hned několik akcí současně. Na mnohé tábory se každým rokem hlásí tytéž děti, které se již od zimy těší na své kamarády, oblíbené vedoucí i na společně podnikané aktivity. A o to více v současnosti, kdy epidemiologická situace již několik měsíců neumožňuje setkávání, ale dokonce ani školní výuku dětí v kolektivu spolužáků.

V pestré náplni příměstských táborů nebude ani letos chybět sportování, výtvarné činnosti, hrátky se zvířátky, záchranářské aktivity, vaření, turistika, výlety spojené s poznáváním přírody i památek, ale hlavně spousta zábavy. Tento typ tábora získává rok od roku stále více na oblibě, a to především díky nižší ceně oproti táborům klasickým. Je vhodnější rovněž pro děti, které se třeba účastní tábora poprvé, případně chtějí zůstat přes noc ve svém domácím prostředí. Vybrané termíny jsou v tuto chvíli už sice obsazeny, ale volná místa se ještě určitě najdou. "Zájemci nás mohou kontaktovat na obou místech vzdělávání, tedy v ATLASE i v BIOSU. Informace je samozřejmě možné získat také na webových stránkách www.svcatlas-bios.cz.
Přihlášky na tábory přijímáme stále," uvedla ředitelka Střediska volného času ATLAS a BIOS Přerov Mgr. Blanka Mašková.

Mgr. Dagmar Mlčáková,
SVČ ATLAS a BIOS, Přerov

red