Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sokolovna praskala ve švech: dětské šibřinky se vydařily

Zprávy z regionu

3.3.2019

Autor: hcz

Tradiční šibřinky si užily v sobotu přerovské děti. Sál sokolovny praskal ve švech a rodiče se se svými ratolestmi dobře bavili při tanci i společných hrách. Na akci, kterou pravidelně organizuje T. J. Sokol Přerov, byly k vidění snad všechny pohádkové postavičky. A nejen ty.

O program se postaraly jak děti z MŠ Dvořákova a břišní tanečnice z Atlasu, tak i duo otce a dcery, kteří si přichystali tanec elektro bugy. Spoustu akčních úkolů pro nejmenší připravily i cvičitelky Sokola. "Před lety jsme začínali s šibřinkami a po obnovení Sokola jsme k tomu přidali i plesy. Včera jsme měli již 14. ročník a ples se nesl v duchu černobílého filmu. Výzdoba nám zůstala a dnes jsme ji využili pro dětské šibřinky," prozradila před zahájením Helena Sedláčková.

Foto: Hana Žáčková
Foto: Hana Žáčková

Parket se brzy zaplnil. K vidění byli princezny, piráti, draci, včelky, motýlci, ale i indiáni, smrtky a dokonce do sokolovny přišla i Avatarka. "Na zapletení copánků a nalíčení jsme měly jen pár minut," svěřila se maminka Avatarky Ivona Kratochvílová, která na šibřinky provázela své dvě dcery. Děti byly nadšené, akce se Sokolům vydařila.

 

 

Foto: Hana Žáčková
Foto: Hana Žáčková
Foto: Hana Žáčková

hcz

Reklama

Atalian

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Standardní pravidelný úklid nabízíme pro kancelářské i průmyslové prostory, potravinářské provozy, obchodní centra, hypermarkety, zdravotnické prostory, logistická centra ap. Pro každéh...