Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 12.5 °C

Tečku za plesovou sezónou v Městském domě udělal Džínový bál

Zprávy z regionu

24.3.2024

Autor: hcz

Sobotní večer 23. března 2024 patřil v Městském domě Džínovému bálu, který ukončil letošní plesovou sezónu. K tanci a poslechu hrála kapela Re-Vox a pánové a dámy si večer plný hudby náležitě vychutnali. Bylo plno a atmosféra jako tradičně skvělá.

Kapela Re-Vox roztančila celý Měšťák. Lidé si spolu s muzikanty notovali hity šedesátých let, zazněly písničky Pavla Nováka a Jaroslava Wykrenta. Vzpomínalo se i na legendární Synkopu a nechyběla ani bohatá tombola.

S nápadem uspořádat neformální ples přišli před více než patnácti lety Elena Grambličková a Bohuslav Přidal. Nejdříve to byl Korunový bál, pak Džínový, až během let tyto akce splynuly v jednu.

"Scházíme se tady pravidelně s přáteli. Někteří už zestárli tak, že sem netrefí," prozradil s úsměvem Otakar Bujnoch. "Mezi návštěvníky narazíte na stejné tváře, i když se osazenstvo omlazuje. Starší generace sem vodí své děti a ty zase své. Je to fajn," prozradil sedmdesátiletý Jirka.

Atmosféra byla úžasná jako vždy a snad právě proto patří tento ples k nejoblíbenějším. "Pokaždé si tady spolu s přáteli zavzpomínáme na dobu, kdy jsme ještě jako mladí chodívali do Městského domu na Synkopu s Pavlem Novákem," dodal Jirka.



hcz

Reklama

AUTODÍLY KUBÍK

Katalog firem » Auto - moto » Autodíly

Jsme firma zabývající se prodejem autodílů a příslušenství na všechny vozy. Mimo autodíly nabízíme také autobaterie, oleje, provozní kapaliny, aditiva, autokosmetiku, sněhové řetězy a ji...