Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 16.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Senioři si poměří síly. Čeká je běh, střelba na branku i srážení plechovek

Zprávy z regionu

25.6.2020

Autor: red

Sportovní hry pro seniory se připravují v Přerově. Zástupci města chtějí lidem dříve narozeným zpříjemnit touto aktivitou jeden letní den, konkrétně úterý 28. července. Nepůjde o žádné velké výkony, spíše o společnou zábavu.

Hry jsou určeny seniorům nad šedesát let, kteří si budou poměřovat síly v následujících disciplínách: běh s míčkem na tenisové raketě, střelba na florbalovou branku, srážení plechovek, hod tenisákem na cíl, házení kroužků na kužel, běh na čas – ženy na 40 metrů a muži na 60. Olympiáda pro seniory se má konat na hřišti Základní školy Za Mlýnem a hlásit se do klání mohou jak jednotlivci, tak týmy o pěti členech. První tři vítězná družstva pak budou reprezentovat Přerov na Sportovních hrách pro seniory, pořádaných ve čtvrtek 6. srpna Krajskou radou seniorů Olomouckého kraje v Olomouci.

Senioři, kteří mají chuť a odvahu se zúčastnit, se mohou do 3. července zaevidovat na adrese hana.makuchova@prerov.eu, případně se mohou hlásit telefonicky na čísla 581 268 773, mobil: 702 166 355 (v pondělí od 9 do 11 hodin, ve středu od 13 do 15 hodin).

red

Reklama

Hrad Helfštýn

Katalog firem » Cestovní ruch » Hrady, zámky

Hrad Helfštýn patří k nejrozsáhlejším hradním komplexům v Evropě. Leží na Moravě, 30 kilometrů od Olomouce. Jeho monumentální architektura se tyčí nad údolím Moravské brány. Celý kom...