Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 15.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Rock zněl restaurací Pivovar: kapela Pantograf opět po roce na scéně

Zprávy z regionu

24.9.2023

hcz: hcz

Rocková kapela Pantograf už  sedmačtyřicet let hraje pro své věrné posluchače. V sobotu večer 23. září to po roce opět rozjela v restauraci Pivovar na osmém setkání bývalých členů, ale i bývalých a současných fanoušků. A bylo narváno. Mezi návštěvníky nechyběli bývalí hráči, kteří se roky neviděli. Vzpomínalo se, pilo, zpívalo...

Restaurace byla stejně jako v minulých letech zaplněná do posledního místečka. Převzaté pecky světoznámých rockových kapel jako Rainbow, Uriah Heep, ZZ Top, Toto, Whitesnake nebo Manfred Mann sklidily v podání Pantografu od fanoušků aplaus.

"Hrálo se nám jako vždycky skvěle díky našim fanouškům i kamarádům muzikantům. Právě díky nim jsou pro nás tyhle koncerty výjimečné ve srovnání s těmi běžnými. Je skvělé potkávat věrné fanoušky a jsme rádi, že se mezi nimi objevují i nové tváře, svěřil se zpěvák Mira Bedřich.

"Pokud mně a Milanovi vydrží zdraví a nadšení, tak Pantograf jede dál. Mladí to jednou od nás převezmou a to je dobře. Už dnes si syn vyzkoušel, jaké je to hrát před publikem, a vystřídal na pár songů Milana Strnadela," dodal Miloš Buček, jeden ze zakládajících členů kapely.

 

hczhcz

Reklama

ELSON auto s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto

Jsme ryze českou společností, která působí na českém i zahraničním trhu již od roku 1990. Naše společnost je postavena na vlastním vývoji a výrobě kvalitních střešních nosičů a pří...