Reklama

Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav, venku je 18.1 °C

Restaurace Pivovar zažila netradiční vystoupení kapely Mr. Soul

Zprávy z regionu

10.12.2023

Autor: hcz

Kroky milovníků starých i novějších pecek od kanadského písničkáře Neila Younga zamířily v sobotu 9. prosince 2023 ve večerních hodinách do restaurace Pivovar. Přilákalo je vystoupení kapely Mr. Soul - mladé vznikem, ale se co se týká složení, tvořené ze samých ostřílených muzikantů.

V programu zazněl průřez tvorbou této hudební legendy, která působí na světové scéně od šedesátých let až do dnešních dnů a čítá více než čtyřicet studiových alb.

Přerovská kapela Mr. Soul vznikla v letošním roce z iniciativy kapelníka přerovského Blues Gangu Libora Okáče, který se i zde ujal role hlavního zpěváka a sólového kytaristy. Ve zmíněné kapele se na post baskytaristy postavil zkušený Michal Žáček a z další přerovské stálice VHS byli přizváni doprovodný kytarista Pavel David, bubeník Luděk Holý a zvukař Michal Zbořil.

Jak muzikanti sami uvádí, jejich cílovou skupinou jsou hlavně vrstevníci, čili "starší střední generace", kterou tato a podobná muzika provázela životem v dobách, kdy byl svět ještě v pořádku.

hcz

Reklama

AUTOKLIMEŠ - AUTOSERVIS, PNEUSERVIS

Katalog firem » Auto - moto » Pneuservis

AUTOKLIMEŠ - Kojetínská ul. 56, Přerov AUTOSERVIS - kompletní servis všech značek aut zaměřený na VW Group a Škoda - příprava i provedení STK - pravidelné servisní prohlídky - ...