Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Promenádní koncert v Michalově s kapelou Re-Vox

Zprávy z regionu

28.5.2023

Autor: hcz

Teplé nedělní odpoledne 28. května patřilo v parku Michalov druhému promenádnímu koncertu. Tentokrát si návštěvníci zavzpomínali spolu s přerovskou kapelou Re-Vox, která vznikla coby vzkříšení známé bigbeatové skupiny Vox v 60. letech minulého století na hity zpěváka Pavla Nováka a Jaroslava Wykrenta.

V přerovském parku Michalov pokračuje sezona promenádních koncertů. Město tímto krokem před lety navázalo na prvorepublikovou tradici zdejších hudebních vystoupení.

Další koncert je naplánován na 11. června, kdy společně vystoupí kapely Korki a Šediváci. V neděli 25. června si pak pamětníci zavzpomínají na známé hity legendární přerovské kapely Synkopa.

V červenci pak budou koncerty pokračovat. Dne 9. července vystoupí Moravská Veselka a 23. července přerovská blues-soulová kapela Mothers Follow Chairs a blues-rockové uskupení Blues Gang.

6. srpen bude patřit kapele Jan tak 2 a 20. srpna společně zahrají kapely Entuziasté a Hot Jazz Šůtrs. Promenádní sezonu v Michalově uzavře první neděli v září kapela Academic Jazz Band.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.