Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pozor na podvodníky v Přerově

Zprávy z regionu

18.12.2019

Autor: red

Městská policie varuje před podvodníky, kteří nabízejí \"výhodné smlouvy\". Zašli dokonce tak daleko, že seniorům v domech zastavují přívod plynu a nutí je k podpisu nových smluv.

Foto: Depositphotos

Několikrát týdně vyjíždí strážníci na oznámení o prodejcích energií, kteří oblažují obyvatele města svou přítomností a především k těm starším ročníkům se vnutí do bytu, aby sepsali novou, rozhodně "výhodnější" smlouvu. S těmito praktikami naštěstí již tolik nepochodí, a proto svůj byznys posunuli na vyšší, respektive morálně nižší level. V úterý v odpoledních hodinách přijali strážníci několik stížností právě na tyto prodejce plynu. Ti zašli tak daleko, že v domech obyvatelům zastavovali přívod plynu a v několika případech měli vyhrožovat odpojením dodávek, pokud nebude podepsána nová smlouva. Případ hyenismu si ještě na místě převzala republiková policie. Strážníci seniorům pomáhali se spuštěním ohřívačů vody a topení a kontaktovali obyvatele, aby je upozornili na obnovení dodávky plynu. Apelujeme na všechny, aby s dealery nic nepodepisovali, nevpouštěli je do domu a ihned nás kontaktovali. Vyřiďte to, prosím, svým rodičům a prarodičům.

red

Reklama

EICO PLUS s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Zahradní technika a zahrádkářské potřeby

Kvalita pro zahradu, stavbu, dílnu. Firma se zabývá především prodejem hadic od největšího českého výrobce firmy Valmon z Valašského Meziříčí, ale také širokého sortimntu pro zahradu...