Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Parkování u přerovské nemocnice je modernější a rychlejší díky novému systému

Zprávy z regionu

21.7.2020

Autor: red

Pro pacienty či jejich doprovod, kteří do přerovské nemocnice přijíždějí autem, je nyní parkování zase o něco přívětivější. Díky novému modernímu systému, který například umí číst SPZ vozidel, je snadnější a rychlejší jak odstavení, tak i výjezd auta. Nově lze parkovné hradit platební kartou.

Foto: Nemocnice Přerov

Přerovské nemocniční parkoviště prošlo výraznou modernizací. Došlo k výměně vjezdových stojanů, závor, pokladny a celého systému řízení. Struktura vjezdů a výjezdů však zůstala stejná. Nový systém je výrazně vylepšený a umožňuje automatické čtení SPZ vozidel, pokladna umožňuje i platby kartou. Konkrétně to znamená, že pacient, který vyjíždí v termínu, nemusí vždy přikládat lístek. Systém ho po přečtení SPZ pustí sám. Parkoviště přerovské nemocnice tak nabízí chytrý systém parkování, který nevyžaduje lidskou obsluhu. Pokud však nastane nějaký problém a řidiči budou potřebovat pomoc, systém je napojen na stálou technickou službu, vrátnici, dispečink apod. Cena parkovného zůstává stejná, tedy 30 minut zdarma, každá započatá půlhodina pak přijde na 10 korun.

Nemocnice nabízí také bezplatnou alternativu parkování. Řidiči nemusí zajíždět do areálu zdravotnického zařízení, ale mohou nechat svá auta na přilehlém odstavném městském parkovišti.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.