Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pařba v Moto-rock klubu Véčko nabídla skvělou olomouckou kapelu No Limit

Zprávy z regionu

19.7.2020

Autor: hcz

Otevřít hospodu v dnešní těžké době je pořádná odvaha... Podařilo se a Véčko na Palackého ulici v Přerově nabídlo v sobotu večer všem návštěvníkům nevšední zážitek v podání olomoucké kapely No Limit s programem Led Zeppelin Tribute. Bylo plno a návštěvníci si večer užili. V druhé půlce programu totiž nechyběly ani hity Janis Joplin, Beth Hart nebo Laylu Zoe.

Za otevřením nového klubu stojí Věra Švejnochová. "Mojí srdcovou záležitostí bylo mít svůj motorkářský klub a motorku. Na stará kolena jsem si proto pořídila pořádný chopper a tak jsem si splnila svůj velký sen," svěřila se Věra Švejnochová, která kromě Moto-rock klubu Véčko má i Divadelní klubu Véčko na nábřeží Dr. E. Beneše v Přerově. "Přerov by se měl rozproudit. Chtěla jsem udělat něco, co by svým zaměřením bylo jak pro mladé lidi, tak i pro střední generaci. Mým vzorem pro otevření moto-rock klubu byl a je olomoucký klub Bounty Rock Cafe, který jsem v minulosti často navštěvovala. Proto jsem si řekla, proč něco takového neudělat tady a teď pro Přerováky. Proč by měli jezdit do jiných měst, když mohou mít něco takového přímo v centru. Myslím si, že se mi podařilo z prostor bývalé herny stánek kultury pro tvrdé chlapy a motorkářské ženy vybudovat. A i když je problém s parkováním, správný motorkář nepije a svou "máňu" nechává doma," říká Švejnochová, která se ještě letos chce pustit do výstavby kuchyně. Ta by měla fungovat od ledna příštího roku a nabízet bude nejen meníčka, ale i ostatní dobroty k pivu. "To naše pivo má opravdu říz. Čepujeme Zubr Gold, Grand a skvělou Holbu".

Klub ale neslouží jen motorkářům. "Do programu jsme zařadili i "Mejdan pro ochechule". Vždy poslední čtvrtek v měsíci přijdou sem ženy a spolu s kytaristou si mohou zazpívat, pokecat a něco vypít. Našim heslem je "košťata a chlapy necháme doma", dodává s úsměvem milovnice rocku a motorek.

A aby toho nebylo málo, chystá do konce roku majitelka Véčka spoustu hudebních večerů různých žánrů. "Klub nám otevíral jeden z nejznámějších hudebníků v Přerově - Ivan Němeček se zpěvákem Jirkou Štěpánkem z Penzistorů a olomoucká kapela Black Sabbath revival. Dnešní večer patří kapele No Limit z Olomouce. Příští týden tady bude koncert kapely Hluková zkouška a po ní další týden DJ s velmi úspěšnou produkcí pro mladé. Mám rozjednáno spoustu kapel a plánujeme mít otevřeno i s hudebním programem na Silvestra," doplňuje Švejnochová.

 

"Dnes jsme se přišli spolu s kámošem do klubu podívat. Nikdy jsme tady nebyli a překvapilo nás nejen prostředí, ale i vystoupení dnešní kapely. Moc se nám tady líbí. Budeme sledovat program Véčka a určitě tady nejsme naposled," svěřil se pětatřicetiletý Roman.  

hcz

Reklama

Cestovní agentura Palma - Alena Francová

Katalog firem » Cestovní ruch » Cestovní kanceláře

LAST MINUTE DOVOLENÁ

Cena zahrnuje: letenky, transfery, ubytování se stravou all inclusive, český delegát.

Egypt - Marsa Alam: REEF OASIS SUAKIN RESORT 5* 25.4. - 2.5. 2024 z Ostravy za 16.990,-

Egypt - Hurghada: PRIMA LIFE MAKADI RESORT & SPA 5* 25.4. - 2.5. 2024 z Prahy za 16.590,-

Kuba: GRAND MEMORIES CAYO SANTA MARIA 5* 23.4. - 1.5. 2024 z Bratislavy za 29.975,-

Omán - Salalah: FANAR HOTEL & RESIDENCES 5* 1.5. - 8.5. 2024 z Prahy za 35.990,-

Kapverdy: ROYAL HORIZON BOAVISTA 4* 26.4. - 4.5. 2024 z Prahy za 24.490,-

Senegal: ROYAL HORIZONS BAOBAB 4* 3.5. - 11.5. 2024 z Prahy za 26.990,-

Kuba: GRAND SIRENIS CAYO SANTA MARIA 5* 23.4. - 1.5. 2024 z Bratislavy za 29.975,-

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte naši kancelář v CA PALMA v OLYMPII V OLOMOUCI, otevřeno denně od 9 do 20 hod.

Kontakty:
www.ck-palma.cz
e-mail: palmaol@ck-palma.cz
telefon: 585 154 587, 777 990 759, 602 21 01 21

Těšíme se na Vás

Vaše CA PALMA