Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Opravy chodníků ve třech lokalitách přijdou na milion čtvrt

Zprávy z regionu

4.4.2021 aktualizováno 22.4.2021 19:23

Autor: red

Se začínajícím jarem startují i opravy chodníků v Přerově. V plánu jsou tři a všechny začaly v úterý 6. dubna. Pracovníci technických služeb mají na zhotovení prací tři měsíce.

Opravou projde chodník spojující ulice Alšova a Pod Hvězdárnou. Za 124 metrů čtverečních zaplatí město 187 tisíc korun. V ceně je výměna plošné betonové dlažby o rozměrech 30 krát 30 centimetrů, obrubníků i terénní úpravy za obrubami. Nového povrchu se dočkají i lidé využívající chodníky v ulici Bratří Hovůrkových. Tam se chystá druhá etapa oprav, která za téměř 800 tisíc korun vyřeší stav 826 metrů čtverečních chodníků. Poslední jarní renovace míří do spojnic ulic Sokolská a Velká Dlážka, kde se za 369 tisíc opraví 300 metrů čtverečních cesty pro chodce. V dalších opravách se má ještě letos postupně pokračovat. Stejně jako loni, kdy byly zrekonstruovány trasy pro pěší především v centru města. Konkrétně před Přerovankou v Kratochvílově ulici, ve Wilsonově ulici nebo na Žerotínově náměstí.

red

Reklama

AUTODÍLY KUBÍK

Katalog firem » Auto - moto » Autodíly

Jsme firma zabývající se prodejem autodílů a příslušenství na všechny vozy. Mimo autodíly nabízíme také autobaterie, oleje, provozní kapaliny, aditiva, autokosmetiku, sněhové řetězy a ji...