Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ohnivé gejzíry přivítaly v Přerově nový rok 2022

Zprávy z regionu

1.1.2022

Autor: hcz

První den nového roku patřil v Přerově slavnostnímu ohňostroji. Tisíce lidí ho sledovaly z břehů řeky Bečvy tak, jako tomu bylo v minulých letech.

"Poslední rok byl hodně náročný, a proto jsme se s mým týmem rozhodli, že novoroční ohňostroj připravíme ve veselém a optimistickém duchu. A tomu jsme přizpůsobili i hudbu," prozradil ke světelné podívané ohňostrůjce Pavel Novák.

Ohňostroj měl pět hudebních částí. Čtyři byly rytmické a dynamické, jedna byla mile nostalgická pro pohlazení na duši. Slavnostní odpálení ohňostroje zahájil primátor města Přerova Petr Měřínský, který popřál Přerovanům krásný rok 2022. Světelná show ozářila město v 18 hodin a  trvala deset minut. Ohňostrůjce Pavel Novák odpaloval ohnivé gejzíry ze sedmi pozic za doprovodu muziky z osmdesátých a devadesátých let minulého století. 

"Kamarádky mě pozvaly do Přerova na ohňostroj. Před šestou hodinou už bylo všude plno lidí. Postávali nejen na březích řeky Bečvy, pod hradbami, ale i na mostech. V šest hodin ohňová show odstartovala a byla kouzelná," řekla paní Marcela z Tovačova.

hcz

Reklama

ŠELA SPORT

Katalog firem » Obchod » Cykloprodejny

ŠELA SPORT – to je od roku 1995 specializovaná maloobchodní prodejna s kompletní nabídkou pro cyklisty. Od roku 2009 sídlíme ve vlastním rekonstruovaném objektu v Přerově na ulici Interbrigad...