Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 13.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na návštěvníky čeká jen velký a dětský bazén. Odpočinková část se zatím neotevře

Zprávy z regionu

22.5.2020

Autor: red

Úderem desáté hodiny dopolední se v pondělí 25. května zpřístupní veřejnosti přerovský krytý bazén. Dva měsíce bez návštěvníků i bez vody ještě tento areál za svých dvaačtyřicet let nezažil. V těchto dnech se už oba vnitřní bazény plní vodou, čeká je ohřev na danou teplotu a přidání chemických přísad.

Foto: Magistrát města Přerova

Návštěvníci, kteří si sem po víkendu přijdou zaplavat, se musí připravit na povinná omezení. "Na bazénu, v šatnách i ve sprchách budou muset dodržovat dvoumetrový rozestup a mít na obličeji roušky. Ty si sundají jen ve chvíli, kdy se budou koupat nebo plavat," sdělil jednatel společnosti Sportoviště Přerov Jaroslav Hýzl. Najednou může v areálu pobývat 150 lidí. Mít skříňky vedle sebe ale není možné, takže každá druhá bude uzamčena. Po všech zákaznících, kteří odejdou, pak bude skříňka vydezinfikovaná, takže nově příchozí senemusejí obávat, že by si dávali oblečení do míst, která právě někdo opustil. Prozatím ale návštěvníci mohou zapomenout na odpočinkovou wellness část. K dispozici nebude ani pára a ruší se i samostatné plavání pro důchodce. K dispozici jim tak zůstává pouze 50 metrový bazén a dětský bazének.  Otázkou pro provozovatele také bylo, do kdy mít za těchto podmínek otevřeno. Nakonec padlo rozhodnutí, že v květnu a v červnu to bude od desíti ráno do sedmi večer, v červenci asi do osmi hodin. Ale tyto časy jsou předběžné a budou upřesněny na webových stránkách společnosti Sportoviště.

"Venkovní areál je zatím uzavřen, ale v příštím týdnu budou zaměstnanci pracovat na vyčištění venkovního, 25 metrů dlouhého, bazénu. A pokud nám bude počasí přát, mohl by být 1. června otevřen. Ale zatím bez možnosti vstupu na travnatou plochu," doplnil jednatel Hýzl.  Ten zároveň prosí návštěvníky, aby se k sobě chovali ohleduplně a řídili se omezeními, která budou bedlivě hlídat plavčíci.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.