Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na dva týdny se uzavře silnice na Osmeku, řidiči mohou jezdit přes Výstaviště

Zprávy z regionu

31.10.2019

Autor: red

Vodovody a kanalizace Přerov postupují v ulici Za Mlýnem dál s pracemi na rekonstrukci kanalizačního sběrače. V pondělí 4. listopadu začnou opravovat mostek nad Strhancem, který se nachází před budovou Policie. Tato akce si vyžádá až do neděle 17. listopadu uzavírku blízké silnice v křižovatce ulic Osmek a Za Mlýnem.

Foto: Magistrát města Přerova

Zástupci města vyjednali pro obyvatele této části Přerova takovou objízdnou trasu, aby se co nejrychleji dostali autem ke svým domovům a nemuseli absolvovat mnohakilometrovou objížďku. Podařilo se dohodnout s majiteli areálu, firmami Emos a Norsol, aby po dobu těchto dvou týdnů umožnili rezidentům průjezd přes Výstaviště. Řidiči by měli plně respektovali dopravní značení, protože se budou nacházet na soukromém pozemku. A počítat musí i s tím, že v neděli 10. listopadu se bude na Výstavišti konat Setkání chovatelů, takže od půlnoci do dvou hodin odpoledne nebude průjezd areálem možný. V době této uzavírky nebudou obslouženy dvě autobusové zastávky. U zemědělské školy a u sokolovny, která je kvůli investici společnosti VaK mimo provoz už delší dobu.

red

Reklama

Obec Veselíčko

Katalog firem » Obce » P-Ž

Počátky Veselíčka spadají do období mladší doby kamenné, kdy zde žili lidé kultury volutové a pomalované keramiky. O tomto pravěkém osídlení víme díky archeologickým nálezům v lokalit...