Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Myslivecký ples v Horní Moštěnici: zvěřinové speciality a "baletní vystoupení"

Zprávy z regionu

19.1.2020

Autor: hcz

Myslivecká kuchyně plná dobrot, bohatá tombola a nezapomenutelný zážitek z přichystaného programu, takový byl sobotní ples v Horní Moštěnici, který pro milovníky tance a zvěřiny přichystalo myslivecké sdružení Šance. K poslechu a tanci hrála olomoucká kapela Bene a o kulturní program se postaraly Třepetalky z místní ZŠ. Nechyběl ani \"balet\" Zimní království v podání vypracovaných těl tanečníků.

Obliba mysliveckých plesů rok od roku roste a proto není divu, že před zahájením bylo v Kulturním domě v Moštěnici plno. "Letos jsme přichystali stejně jako v minulých ročnících spoustu specialit ze zvěřiny. Nabízíme nejen guláš, ale i zvěřinový plátek s hřibovým soté, řízek s bramborovým salátem, zvěřinovou směs s jasmínovou rýží nebo obloženou topinku, "prozradil organizátor plesu Tomáš Jančík.

O kulturní program se postaraly Třepetalky z místní ZŠ pod vedením Ivety Běhalíkové a nechybělo ani "mužské baletní akrobatické číslo" plné "svalnatých těl", které na motivy Ledového království s protagonisty nacvičila Jitka Caletková z Lověšic. Ani jedno oko nezůstalo suché. Špičkový výkon a nápadité zpracování mužů z Lověšic, Horní Moštěnice a Vinar sklidilo obrovský aplaus a přídavek u publika.

"Jsme rádi, že se návštěvníci dobře baví a že jim chutná," dodal Jančík. "S manželkou sem jezdíme pravidelně. Myslivecký ples v Moštěnici jsme si oblíbili. Je tady nejen skvělá parta lidí, ale i úžasná atmosféra a špičkové jídlo," prozradil Mirek, který na ples přijel z Přerova.

 

Těm, kteří se skvěle bavili, organizátoři vzkazují. "15. února od 11:00 hodin budeme podávat zabíjačkové speciality. Nebude chybět oblíbený slivkošt a soutěž o nejlepší koláč. Přijďte....

hcz

Reklama

Svítidla INTEX

Katalog firem » Obchod » Svítidla

Svítidla pro vnitřní, venkovní použití. Návrhy osvětlení domů, bytů, kanceláří, zahrad. Poradenská činnost. Stolní lampy, stojící lampy, kancelářské osvětlení, lustry, stropní sv...