Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mikuláš dorazil do Přerova: potěšil zaplněné náměstí

Zprávy z regionu

5.12.2019

Autor: hcz

Čekání na příchod Mikuláše a jeho družiny zpříjemnilo ve čtvrtek v podvečer stovkám malých i velkých návštěvníků přerovského náměstí TGM vystoupení tanečníků Duckbeatu. Nechyběl ani pekelný oheň mistra černého řemesla, opékání špekáčků a na závěr ohňostroj.

Svatý Mikuláš v doprovodu andělů a čertů dorazil do Přerova. Nejdříve se ale na pódiu představili tanečníci Duckbeatu. Půvabné vystoupení malých i velkých zakončili čtyři kamarádi - zebra Marta, lev Alex, žirafa Melman a hrošice Glorie, kteří plnému náměstí připomněli film Madagaskar a oblíbenou postavičku - krále Jelimána.

Děti byly nadšené. "Bylo to super, ale už se těším na Mikuláše a čerty," svěřil se šestiletý Martin Petr. Dočkal se.... Děsiví čerti s řetězy vtrhli na náměstí a první řady pod pódiem prořídly. V tom, aby si mohli odnést nějakého toho hříšníka do pekla, jim naštěstí zabránil Mikuláš, který je vykázal pryč.

Na děti, které se osmělily a přišly na pódium říci nějakou básničku, čekala sladká odměna a na závěr nechyběl ani mikulášský ohňostroj.

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.