Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mezinárodním závodem Mikulás Kupa v Budapešti a MČR v Karlových Varech zakončily moderní gymnastky podzimní závodní sezónu

Zprávy z regionu

18.12.2019

Autor: red

55 klubů z Evropy a Asie se zúčastnilo třídenního mezinárodního klání v individuálním programu a společných skladbách Mikulás Kupa v  Budapešti.

Přerovský oddíl reprezentovaly ve společných skladbách družstva nadějí starších a juniorek. Oba týmy dosáhly v obou provedeních skladeb nejvyšší hodnocení v sezóně. Naděje 10,0 bodů a 11,3, juniorky 11,9 a 12,50 bodu a obsadily krásné druhé příčky na stupních vítězů.

O týden později pod taktovkou pořadatelů klubu TOP GYM Karlovy Vary proběhlo Mistrovství České republiky společných skladeb. Ve čtyřech kategoriích bojovalo 41 týmů od nadějí mladších až po seniorky. K vidění byly napínavé souboje nejlepších moderních gymnastek všech kategorií. Cílem týmů byl postup do šestičlenného finále. O úspěchu či neúspěchu rozhodovala čistota provedení skladby, synchron, počet trajektorií a pádů náčiní. Naše naděje starší ve složení Olívie DOČEKALOVÁ, Nela HASOŇOVÁ, Hana HORÁČKOVÁ, Monika TOMEČKOVÁ, Eliška ZBOŽÍNKOVÁ s náhradnicí Adélou MIKEŠKOVOU ve skladbě se třemi švihadly a dvěma míči, stálo náčiní za plochou srážku 1,3 bodu, která v silné konkurenci družstev určila týmu bodové ohodnocení 6,3 bodu a celkové dvanácté místo. 

Pětice švihadel doprovázela na závodní ploše týmy juniorek. Přerovské moderní gymnastky ve složení Stela DOČEKALOVÁ, Denisa KARASOVÁ, Markéta LUKŠOVÁ, Emma POLÁKOVÁ a Kateřina VAŘÁKOVÁ postoupily do finálové části z páté příčky, precizní provedení chybělo i v druhém kole, atakovat lepší umístění se nepodařilo.

Nyní se celý klub připravuje na vrcholnou akci domácí scény, VÁNOČNÍ AKADEMII ODDÍLU, která  proběhne v neděli 22. 12. 2019 od 17:00 v zázemí Sportovní haly TJ Spartak Přerov. V programu vystoupí v individuálních i společných vystoupeních všechny členky oddílu, ve skladbách bez náčiní, švihadly, obruči, míči, kužely a stuhami. Vystoupí i nejúspěšnější závodnice podzimní sezóny. Přijďte strávit poslední nedělní adventní podvečer ve vybrané společnosti moderních gymnastek.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.