Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 17.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mažoretky Gina z Brodku u Přerova dovezly z Mistrovství České republiky cenné kovy

Zprávy z regionu

25.5.2022

Autor: red

Ve dnech 21. a 22. května se konalo Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu v Chotěboři. Mažoretky Gina z Brodku u Přerova v obrovské konkurenci opět potvrdily, že jsou TOP týmem v královských disciplínách tohoto sportu.

S náčiním baton (hůlka) se úspěšně popasovaly s dalšími velice kvalitními týmy a pod vedením trenérky Kláry Mazalové vybojovaly v pochodovém defilé v seniorské kategorii (15 – 25 let) první místo. Staly se tak Mistryněmi České republiky a vybojovaly přímý postup na Mistrovství světa.

Další velkým úspěchem Giny bylo třetí místo v juniorské kategorii v disciplíně miniformace baton (4 až 7 mažoretek), kdy k tomuto krásnému místu uvedenou formaci dovedla s nádhernou choreografií trenérka Monika Gábová.

Nejmladší věková kategorie kadetek se předvedla s pódiovou sestavou baton a umístila se na čtvrtém postupovém místě pod vedením trenérek Martiny Jakešové, Dominiky Tkadlecové a Daniely Tkadlecové.

Seniorky se svou pódiovou sestavou získaly postupové 5. místo. Choreografii k této pódiové sestavě připravila paní trenérka Klára Mazalová. 5. příčku obsadila v kategorii sólo junior baton Lenka Lošáková pod vedením paní trenérky Moniky Gábové. S dynamickou choreografií se představila miniformace seniorek a brala 6. místo. Tuto miniformaci zrealizovala paní trenérka Klára Mazalová. Gina představila i spoustu dalších kvalitních soloformací, které se musely poprat o postupy na Mistrovství ČR s konkurencí z dalších týmů v sítech nabitých kvalifikačních kol.

red

Reklama

RESTAURACE HOTELU JANA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Hotelu Jana nabízí luxusní klimatizované prostředí pro vaše rodinné oslavy, firemní akce nebo jen pro oběd či večeři ve dvou. Restaurace nabízí výbornou mezinárodní kuchyni.