Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mažoretky FANTASY opět na stupních vítězů

Zprávy z regionu

4.10.2021

Autor: red

Sportovní oddíl mažoretek Fantasy Přerov se po dlouhé odmlce, kdy z důvodů covidových opatření nemohl trénovat a účastnit se postupových soutěží, opět po téměř roce a půl stojí na stupni vítězů. Rok a půl tvrdého lockdownu v podobě netrénování v tělocvičně, pouze online tréninků, bylo pro přerovské mažoretky obrovskou zkouškou, zda se vůbec sportovní oddíl zachová. I přes úbytek některých děvčat se podařilo během srpnového soustředění a prvních týdnů v září dát dohromady celkem 18 choreografií s náčiním pompom a baton a účastnit se 28. ročníku Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu 2021.

12.9.2021 se přerovské mažoretky účastnily kvalifikačního kola v Hradci nad Moravicí, kde si zajistily postup do samotného finále MČR 2021. S náčiním pompom postoupilo celkem 13 choreografií, náčiním baton 5 choreografií. Formace kadetky pompom miniformace získala zelenou kartu a postoupila přímo do velkého finále Mistrovství světa 2021, které se bude konat 22.10.2021 v Praze.

V sobotu 2.10.2021 se konalo finále MČR 2021 v Praze Radotíně, kde v kategorii A s náčiním pompom startovalo 12 choreografií, v kategorii B s náčiním baton 2 choreografie. Přes velkou konkurenci děvčata získala tato ocenění:

1. místo -  duo pompom senior  Barbora Lukešová a Natálie Petrová (titul Mistr ČR 2021)

1. místo - miniformace pompom senior Barbora Lukešová, Natálie Petrová, Adéla Krmelová, Klára Bačová, Tereza Šaratová, Barbora Ludmilová, Nela Nevřalová (titul Mistr ČR 2021)

1. místo - duo baton senior B  Agáta Chmelařová a Lucie Laitochová (titul Mistr ČR 2021)

2. místo - sólo pompom kadet Adéla Ministrová (titul 1.vícemistr ČR 2021)

3. místo - skupina pompom senior - choreo AVATAR (titul 2.vícemistr ČR 2021)

4. místo - miniformace pompom junior5.místo - sólo pompom senior Barbora Lukešová

7. místo - sólo baton senior B Anna Frydrýšková

9. místo - sólo pompom junior Rozálie Kašparová

10. místo - sólo pompom kadet Klára Zbožínková + další pěkná umístění

Již tuto sobotu, 9. října, proběhne finále MČR 2021 v kategorii baton v Ostravě, kde budou přerovské mažoretky bojovat o cenné kovy s pódiovou sestavou, se sólem a miniformací v kategorii senior. 

Děvčatům moc gratulujeme a děkujeme za reprezentaci svého oddílu a města Přerova.

red

Reklama

Technické služby města Přerova

Katalog firem » Služby

Našimi hlavními úkoly je postarat se o čistotu města, údržbu zeleně, svozu odpadu, osvětlení města a odstraňování následků zimy. Dále provozujeme pohřební službu, která má samosta...