Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Léto v Zubru odstartuje polotmavá jedenáctka

Zprávy z regionu

17.6.2021

Autor: red

V tomto týdnu začala distribuce letního speciálu Zubr Polotmavý 11%. Bude dostupný až do vyprodání zásob v čepované podobě ve vybraných pivnicích a restauracích zejména na střední Moravě. Celkem se ho v pivovaru Zubr navařilo 750 hektolitrů.

"Jedná se o jedenáctistupňový ležák, který představuje v letních dnech ideální osvěžení. Vyniká plnou chutí s karamelovými tóny a střední, příjemnou hořkostí, které je docíleno kombinací čtyř ječných sladů a tří odrůd chmele v čele s aromatickým Žateckým poloraným červeňákem z Tršicka," popisuje speciál Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.

Speciál si bude možné vychutnat během celého léta včetně festivalové akce, která se chystá v pivovaru ve dnech 20. a 21. srpna. "Akce v regionu pomalu přibývají v kalendářích, vidíme to i na vzrůstající poptávce po zápůjčkách výčepního zařízení a party stanů. Těší nás, že si lidé opět budou moci Zubra vychutnat, ať na různých kulturních nebo i sportovních událostech. Doufáme, že se již vracíme do běžného režimu a budeme si moci léto užít s minimem nezbytných opatření. Vzhledem k příznivé situaci jsme se i my rozhodli, že uspořádáme vlastní akci přímo v pivovaru. Ty se vždy těší velké oblibě i návštěvnosti. Letos poprvé nás čeká akce dvoudenní," přibližuje plány Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Dvoudenní festival ve dnech 20. a 21. srpna letos nahradí tradiční akce, které se v pivovaru v minulosti pořádaly a kvůli pandemické situaci loni ani letos proběhnout nemohly – dubnové narozeniny, červnový Zubrfest a srpnovou Dočesnou. Srpnový festival v pivovaru by měl přivítat známé české i slovenské hudební interprety. Start předprodeje vstupenek je naplánován na červenec a podrobnější informace budou zveřejňovány postupně. "Jsme připraveni dodržet všechna hygienická opatření. Chceme, aby si návštěvníci akci užili, ale zároveň se u nás cítili bezpečně. Doufáme, že v příštím roce se s našimi fanoušky budeme moci potkat častěji na všech našich tradičních akcích," dodává Tomáš Pluháček.

red

Reklama

DUHA KLUB DLAŽKA

Katalog firem » Kultura » Agentury, organizace

Zájmový mezinárodní klub, je členem sdružení DUHA. Akce probíhají formou sportovních klání, kulturních večerů, jedno i vícedenních pobytů. Tábory pro děti, mládež, pro rodiče s dětmi.