Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 2.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Konečně to v Přerově žije. Rockový festival na Base Campu přilákal davy fanoušků

Kultura

7.6.2020

Autor: hcz

Po koronavirové pauze se v Base Campu konal koncert, na který už spousta Přerováků čekala. Na pódiu se objevily kapely Green Day Bros, Lucie - David Koller Tribute, Black Sabbath - Dio Tribute a Spektrum. A byl to opravdu nářez. Po několikaměsíčním půstu si hudební vystoupení užívali nejen návštěvníci, ale i muzikanti.

"Když mě oslovil Mojmír Holíček, abychom na Base Campu udělali rockový festival, souhlasila jsem. Mojmír domluvil kapely a já se postarala o zbytek, o zázemí," řekla majitelka Base Campu Lenka Sasáková.

Green Day Bros

Obsluha skvělá

"S Base Campem spolupracuji už dlouho, hráváme tam každý rok o Vánocích s Green Day Bros. Tak nás vloni napadlo zahrát si venku, na dvoře restaurace. Naplánovali jsme termín 6. června 2020 a nakonec současná situace uvolňování koronavirových opatření umožnila původní záměr uskutečnit a být vlastně první s větší hudební akcí v Přerově. Dramaturgický záměr byl rockový festiválek mých nejbližších kapel v centru Přerova plus jeden mimopřerovský host, výborná kapela Kiss Czech Company z Třebíče. Kissům ale krátce před koncertem onemocněl baskytarista, tak jsem jako náhradu povolal velmi kvalitní kapelu z Olomouce Black Sabbath Dio Tribute," prozradil basák Mojmír Holíček.

Co dodat

Lucie - David Koller Tribute

Rockeři se skvěle bavili a pod pódiem to pořádně rozjeli. "Je to super, konečně nějaká pořádná akce v Přerově. Skvěle se bavíme, už to bylo potřeba. A kapely? Výborný výběr....., " nechal se slyšet jeden z fanoušků. "Nám se hrálo výborně. Publikum vědělo, na co přišlo, zpívali a myslím, že jsme se po dlouhé době všichni dobře bavili," dodal Holíček.

Black Sabbath - Dio Tribute

Pod pódiem to vřelo

Super akce

Spektrum

hcz

Reklama

Středisko volného času Atlas a Bios, Přerov

Katalog firem » Vzdělávání » Dětské organizace

Středisko volného času ATLAS a BIOS, Přerov nabízí dětem, mládeži i dospělým aktivní trávení volného času ve více než 130 zájmových kroužcích. K dalším aktivitám se řadí výukov...