Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kapela VHS zahrála svým fanouškům v restauraci Pivovar

Zprávy z regionu

25.2.2023

Autor: hcz

Sobotní večer 25. února 2023 patřil v restauraci Pivovar rock - folkové kapele VHS a jejím fanouškům. Nebylo sice úplně narváno, ale milovníci jejich písniček si koncert užívali.

VHS vzniklo v roce 1990 jako původně folkové Volné Hudební Sdružení kolem kytaristů Pavla Davida a Pavla Roha. Po mnoha personálních změnách se v roce 1995 ustálilo obsazení, které funguje dodnes. S příchodem kytaristy a aranžéra Mirka Nevrly se repertoár posunul do výrazně rockovějších poloh. V roce 2006, po velkém koncertu k výročí patnácti let od prvního vystoupení, se skupina na dlouhých šest let odmlčela, aby v roce 2012 došlo k jejímu znovuvzkříšení.

"Přišla jsem do restaurace s kamarádkou na kafe. Když jsme zjistily, že tu bude hrát kapela VHS, zůstaly jsme a skvěle se bavíme. Je to moc hezký večer a příjemná změna," svěřila se Jana.

Kapela hraje v složení: kapelník , elektrická kytara a zpěv - Pavel David; Mira Nevrla - elektrická kytara, saxofon, klarinet, flétna, zpěv; Michal Zbořil - basskytara; Eva Nezmeškalová - zpěv, flétna a Luděk Holý - bicí.

hcz

Reklama

VINOTÉKA JANA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Vinotéky

Vinotéka zaměřená na stáčení vína. Lahvová vína, jakostní, přívlastková, pozdní sběry, výběry bobulí od různých vinařů, doplňky s tím spojené a dárková balení. Parkování p...