Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Druhý ročník Tříkrálového koncert Charity Přerov "Síla má mnoho podob, ale jednu tvář"

Zprávy z regionu

14.12.2021

Autor: red

V neděli 2. ledna 2022 se od 17:00 bude konat v kostele sv. Vavřince již druhý ročník Tříkrálového koncertu Charity Přerov s podtitulem Síla má mnoho podob, ale jednu tvář. Tu tvou. Stejně jako v minulém roce i letos nad koncertem převzali záštitu primátor města Přerova Petr Měřínský a děkan Římskokatolické farnosti Přerov Josef Rosenberg.

V loňském roce se vzhledem ke všem opatřením a na základě toho, že byla omezena klasická Tříkrálová koleda, se na Charitě Přerov zrodila myšlenka uspořádat pro všechny online benefiční Tříkrálový koncert Charity Přerov s podtitulem "Síla má mnoho podob, ale jednu tvář. Tu tvou", aby se k lidem přiblížilo poselství, které k Vánocům a novému roku patří.

Rok se s rokem sešel a stejně tak se Charita Přerov rozhodla pokračovat a navázat druhým ročníkem Tříkrálového koncertu Charity Přerov. "Připravujeme pro všechny opět benefiční koncert na 2. ledna 2022 od 17 hodin v kostele sv. Vavřince, a pokud to covidová opatření dovolí, tak se těšíme, že se budeme moci v rámci koncertu setkat s diváky," uvádí ředitelka Charity Přerov Mgr. Alena Pizúrová.

Na koncertě vystoupí Pavel Helan, český písničkář, zpěvák, kytarista a bavič. V rámci koncertu zazní známé melodie a písničky z vlastní tvorby Pavla Helana, který se bude doprovázet na kytaru.

Ať už budou vládní nařízení jakákoli, bez ohledu na to, zda nastane či nenastane situace, že nebude možné, aby byli přítomni diváci, tak bude koncert živě přenášet Televize Přerov a Youtube kanál Charity Přerov.

Věříme, že se koleda letos uskuteční a ve většině přerovských obcí vyrazí také koledníci do ulic, aby přinesli dobrou zvěst o narození Spasitele a napsali na dveře požehnání K+M+B (Christus mansionem benedicat, tedy Ať Kristus požehná tento příbytek).

Podrobné informace o plánované Tříkrálové koledě i benefičním Tříkrálovém koncertu Charity Přerov budou průběžně přidávány na webové stránky: www.prerov.charita.cz a sociální sítě Charity Přerov.

"Velmi děkujeme všem, kteří nám i Tříkrálové sbírce zachovávají přízeň i v těchto nelehkých dobách. Do nového roku Vám přejeme pevné zdraví, živou naději a vyprošujeme mnoho Božího požehnání," doplňuje pastorační asistenta Charity Přerov Mgr. Emilie Šmídová.

red

Reklama

Restaurace Městský dům

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Městský dům se nachází v centru Přerova. Na jídelním lístku najdete pokrmy české i mezinárodní kuchyně a různé speciality. Kapacita restaurace je 100 míst a je zde možné pořádat růz...