Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do MEO arény opět po roce dorazila akce Týden hokeje

Zprávy z regionu

25.9.2019

Autor: red

Cílem celorepublikové náborové akce Týden hokeje, která je součástí projektu Pojď hrát hokej, je hledat nové nástupce současné generace dospělých hráčů a podpora výchovy nových opor.

Celá akce odstartovala v úterý 24. září v 16:30 prezentací u vstupu na zimní stadion, kde byly rodiči vyplněny přihlašovací formuláře a děti obdržely reprezentační dres i drobné dárky. Pod vedením trenérského týmu a mládežnických hráčů z řad ZŠ Želatovská, kteří pomáhali ze všech sil, poté vyjely na ledovou plochu.

Účastníci akce Pojď hrát hokej byli rozděleni do několika skupin a postupně si vyzkoušeli bruslení, práci s holí, vedení puku, střelbu na bránu a v hodně bohaté nabídce tréninku nechyběly také hry s míčky. Spousta dětí ukázala, že jsou na ledě skoro jako doma, ostatní k prvním krůčkům použili připravené hrazdičky.

Mimo ledovou plochu probíhala prezentace hokeje pro rodiče, kteří se dozvěděli kompletní informace o tom, co vše klub HC ZUBR Přerov nabízí pro sportovní růst dítěte. Mládežnické akce přerovský klub s podporou ZŠ Želatovská dlouhodobě podporuje, základna nejmenších Zubrů je díky tomu v regionu jedna z největších.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.