Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Chystá se Den plný zábavy pro všechny generace

Zprávy z regionu

19.8.2021

Autor: red

Vyrazit do přírody, po cestě splnit jednoduché úkoly, také se něco dozvědět, nechat si pomalovat obličej, pobavit se s balonkovým klaunem a den zakončit zpěvem a tancem s Míšou Růžičkovou – to vše mohou senioři se svými vnoučaty zažít ve čtvrtek 26. srpna v parku Michalov. Na tento den připravil přerovský magistrát druhý ročník mezigenerační akce Jdeme společně.

První ročník akce Jdeme společně se uskutečnil v parku Michalov 19. srpna 2020

Foto: Magistrát města Přerova

Pro seniory a jejich vnoučata je připraven celodenní zábavný i poznávací program. Od 10 do 13 hodin si mohou projít krátkou naučnou stezku s úkoly. Nejmenší účastníky určitě potěší malování na obličej, skákací hrad nebo tvořivé dílničky. Program vyvrcholí ve 14 hodin animačním pásmem, ve kterém vystoupí dětmi oblíbená Míša Růžičková.

Po celý den si také mohou malí i velcí na louce u parku prohlédnout domácí zvířata ze Střední zemědělské školy v Přerově a vyzkoušet si jízdu na koni. V půl jedenácté předvedou městští strážníci ukázku výcviku psů a o hodinu později se na závodní startovní čáru postaví maminky s kočárky. Ve 13 hodin čeká na děti studené překvapení a za příznivého počasí bude připravena i hasičská pěna.

V rámci Zdravé stezky je připraveno 6 tematicky zaměřených stanovišť, na kterých společnými silami senioři a děti budou plnit úkoly. Jako odměnu získají drobný dáreček a na děti v cíli bude čekat cukrová vata a balónek od balonkového klauna.

Program je připraven od 10 do 16 hodin a účastníci se na akci do parku dostanou branou z Bezručovy ulice od loděnice.

 

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.