Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 12 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Chovatelé přichystali na výstavišti víkend plný zábavy

Zprávy z regionu

6.6.2021

Autor: hcz

Víkend patřil milovníkům drobného zvířectva. Regionální výstavu a Farmářské trhy, které na přerovském výstavišti přichystali chovatelé z Výklek, provázelo v sobotu krásné počasí. Na své si přišly nejen děti. Odpolední a večerní program pak patřil hlavně milovníkům dobré zábavy. K poslechu a tanci zahrály kapely Harmony, G.O.C., Kameron, Kabát Revival a nechyběl ani host , zpěvák Jakub Smolík se svou skupinou.

Areál výstaviště zaplnila zvířata. Návštěvníci mohli obdivovat 231 králíků, 149 kusů holubů a 176 kusů drůbeže. Nechybělo ani exotické ptactvo. "Na letošní výstavu se přihlásilo 71 vystavovatelů a to nejen místních, ale i ze vzdálených okresů Moravy a Slezska," prozradil předseda chovatelů Jiří Koláček.

Hana Žáčková

Hana Žáčková

Kromě chlupáčů a opeřenců bylo na programu i spoustu dalších aktivit. Pro menší to byla jízda na ponících, řádění v pěně, nebo soutěže a tanečky s Kateřinou Pokornou. Milovníci dobré muziky si pak měli možnost zatančit a zazpívat spolu s kapelami, které se v průběhu celého sobotního dne střídaly na podiu. Ať již to byl Jakub Smolík, nebo kapely G.O.C, Kameron a Kabát Revival.

Hana Žáčková

Hana Žáčková

"Na zvířátka jezdíme na výstaviště s dětmi každým rokem. Tentokrát jsme se ale fakt moc těšili. Lockdown nám tohle neumožnil, až teď. Je to poprvé, co jsme po dlouhé době mohli takto vyrazit mezi lidi. Je to paráda, děti jsou nadšené a my si dnešní den opravdu užíváme. Vyšlo i počasí. Věříme, že už bude jen líp a akcí bude přibývat," svěřila se třiatřicetiletá Kamila z Olomouce. A jak se na výstavišti líbilo jejímu šestiletému synovi Dominikovi? "Je to tady moc fajn. Jezdil jsem na poníkovi, přetahoval se lanem, ale ze všeho nejlepší byla pěna, kterou stříkali hasiči."

Hana Žáčková

Hana Žáčková

hcz

Reklama

Autoservis - Zdeněk Soušek

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Autoservis AUTOSOUŠEK - pneuservis - náhradní díly Nabízí zákazníkům komplexní služby počínaje diagnostikou všech vozů evropské a asijské výroby (osciloskopem), přes odborné porade...