Reklama

Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav, venku je 17.1 °C

Bílé Vánoce v Přerově odstartovaly dvěma vánočními koncerty

Zprávy z regionu

25.12.2023

Autor: hcz

I když na Štědrý den 24. prosince 2023 bylo v Přerově bílo, namísto křupání sněhu pod nohama to pěkně klouzalo. Také letos proběhly v Přerově dva tradiční vánoční koncerty. První s názvem Pavel Novák k Vánocům patří odstartoval na parkovišti před galerií. Hrála Pavlova dlouholetá kapela Black Rose spolu s jeho dcerou Eliškou Novákovou. Druhý koncert na náměstí TGM patřil jako tradičně kapele ReVOX. Na obou místech se společně zavzpomínalo na zakladatele tradic štědrodenních koncertů, zpěváka Pavla Nováka.

Pavel Novák založil tradici štědrodenních koncertů před více než dvaceti lety a v jeho odkazu pokračoval i jeho syn Pavel Novák mladší. Po jeho nečekaném úmrtí převzala tátovu štafetu dcera Eliška. Koncert s podtitulem Pavel Novák k Vánocům patří odstartoval na parkovišti u galerie v 10:00 hodin, půl hodiny před koncertem na náměstí TGM.

Přerované přišli za deštivého počasí na obě místa. Někteří zašli napřed na parkoviště ke galerii a potom se přemístili na náměstí TGM, kde na pódiu vystoupil kromě kapely ReVox i pěvecký sbor Vocantes.

"Byl jsem se podívat na obou místech, jak před galerií, tak i tady na náměstí TGM. Je to už taková naše vánoční tradice. Bramborový salát mám nachystaný, takže než spolu s rodinou zasedneme k štědrovečernímu stolu, zajdeme si ještě na punč na vánoční koncerty. Potkáme se tady s přáteli, zavzpomínáme a popřejeme si krásné svátky. Vám taky přejeme hlavně hodně štěstí, pohody a zdraví a klidné svátky," popřál Pavel Jedlička. A tak i my se připojujeme k jeho přání.... Krásné Vánoce Přerově.

hcz

Reklama

Pneu Kubeša s. r. o.

Katalog firem » Auto - moto » Pneuservis

Provádíme veškeré pneuservisní práce s největší zodpovědností. Můžete si u nás nechat opravit pneumatiky všech typů i rozměrů. Samozřejmostí je i prodej pneumatik, prodej alu i plechov...