UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Advent je tu a s ním již tradičně i sváteční speciál Zubr Maxxim
Zprávy z regionu
2.12.2019
red
Pivovar Zubr uvařil v letošním roce opět 1.400 hektolitrů svátečního speciálu Zubr Maxxim, které si od tohoto týdne mohou vychutnat milovníci chmeleného moku zejména v provozovnách na Moravě.
„Zubr Maxxim zařazujeme do nabídky pravidelně s příchodem adventu. Jedná se o náš nejprodávanější speciál, který již tradičně patří právě k zimnímu období, kdy lidé dávají přednost silnějším a plnějším pivům,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.
Zubr Maxxim, čtrnáctistupňové pivo s jemnou doznívající hořkostí, smetanovou pěnou a zlatavě jantarovou barvou, je vyroben klasickým způsobem z kvalitních regionálních surovin, které mu dávají plnější chuť a charakteristickou hořkost. „Stejně jako u dalších našich piv vycházíme z tradiční receptury. Zubr Maxxim vyniká nejen nezaměnitelnou vůní a vzhledem, ale také příjemným aroma a chutí nabádající k dalšímu napití. Té je docíleno nejen kvašením na otevřené spilce, ale také dlouhým zráním v ležáckém sklepě, které u Maxxima trvá až 90 dní,“ popisuje pivní speciál Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.
V týdnu od 2. prosince začíná distribuce do vybraných restaurací, kde si ho milovníci piva mohou dopřát v čepované podobě. Speciál je k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po osmi kusech nebo ve speciální Sládkově výběrové edici společně s dalšími pivy Zubr.
red

14.5.2025
Nový denzitometr v přerovské nemocnici přináší přesnější diagnostiku osteoporózy
Zprávy z regionu
14.5.2025
Nela Hasoňová vybojovala na MČR v mistrovské třídě výborné osmé místo
Zprávy z regionu
24.4.2025
Sportovní hala patřila moderním gymnastkám
Zprávy z regionu
17.4.2025