Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 13.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

ZUBRFEST vypukne už v sobotu

Tipy a názory

21.6.2016

Autor: zd

Již tuto sobotu v 10 hodin otevře pivovar Zubr svoje brány, aby přivítal návštěvníky letošního ZUBRFESTU 2016. Největší akce pro veřejnost pořádaná přímo v areálu pivovaru letos nabídne mimo jiné kapely Mandrage, Olympic, zpěvačku Petra Janů, autogramiádu hokejistů i hledání jména pro nový ležák.  

Foto: Hana Žáčková

"Každoročně přicházíme s pestrou nabídkou programu, aby zaujala co nejširší spektrum návštěvníků. Loni, když dorazilo rekordních sedm tisíc lidí, se to podařilo. Jsem přesvědčen, že i letos jsme namíchali ten správný mix, ve kterém si každý najde to svoje a užije si příjemný den ve společnosti našeho výborného piva," podotkl ředitel pivovaru Tomáš Pluháček.

Celodenní hudební program bude probíhat na dvou pódiích. Grand stage se ponese především v popovém a rockovém duchu (Cookies, Olympic, Petra Janů, Mandrage), zatímco Free stage nabídne porci tvrdší muziky od rocku až po punk (The Smile, KoWall Company, Man Is: Astronaut, Notorest, Hannibal Lecter, Stará dobrá ruční práce, Metallica revival). Hudební program bude zpestřen řadou doprovodných akcí. K tradičním soutěžím a prohlídkám pivovaru se připojí i autogramiáda hokejistů HC ZUBR Přerov (mezi 16. a 17. hodinou) i soutěž spojená s hledáním nového názvu pro úspěšný speciál, Jarní ležák.

"Na náš velikonoční speciál jsme ze stran příznivců zlatavého moku zaznamenali velmi pozitivní ohlasy, rozhodli jsme se proto, že ho na podzim zařadíme do stálé nabídky. A jelikož se nebude již jednat o Jarní ležák, potřebujeme pro pivo najít nový název. Já doufám, že nám s tím fanoušci pomohou," řekl Pluháček. Tradičně bude k dostání široká nabídka piv z produkce pivovaru. Návštěvníci se mohou těšit na ZUBR Extra hořký speciál, Premium, Gold, Classic, Yuzu&Limeta a Free. Přímo ze sklepa z ležáckých tanků bude na pípy přiveden nefiltrovaný ZUBR Grand kvasnicový. Pro větší komfort byl navýšen počet výčepních míst.

ZUBRFEST odstartuje v 10:00 a celou akci zakončí ve 22:00 slavnostní ohňostroj. Kdo ještě nemá svoji vstupenku, může až do pátku využít předprodej v podnikové prodejně pivovaru Zubr a KIS Přerov, kde lze zakoupit lístek za 100 Kč. Cena vstupenky na místě bude 150 Kč. Více informací o programu najdete na webu.

zd

Reklama

OPTI LENS s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Proč právě Opti lens ? Jsme oční optika s oční ordinací již 25 let na trhu. Skvělé ceny bez umělých slev. U každé zakázky hledáme nejlepší řešení pro vás zákazníky. Krátké obje...