Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.1 °C

Svatba nanečisto: Jana Doleželová Miss ČR z roku 2004 zavítala do Přerova

Zprávy z regionu

20.1.2014

Autor: hcz

Hotel Fit přivítal již podruhé ve svých prostorách organizátory v pořadí již 5. ročníku Svatby nanečisto. Nechyběly záplavy květin, svatební tabule, dorty a cukroví, ale ani fotografové. Od časného rána tu panoval čilý ruch. Kadeřnice měly plné ruce práce s účesy modelek a vizážistky měnily "popelky" v krásné princezny. Návštěvníci, kteří na Svatbu nanečisto zavítali, se těšili nejen na nabídky vystavovatelů, kterých bylo tentokrát více jak čtyři desítky, ale i na módní přehlídku, na které nechyběla ani Miss ČR 2004 Jana Doleželová.

Svatbu nanečisto, kterou každoročně pro návštěvníky z Přerova a okolí připravuje majitelka přerovského svatebního salonu - Svatební agent Kateřina Talová, navštívily během dne stovky lidí. Podpořit veletrh svatebních služeb a módních trendů přijela do Přerova i Miss ČR 2004, nyní doktorka farmacie Jana Doleželová, která je majitelkou dvou lékáren. A jak se z Miss a modelky stala lékárnice? "Jako dítě jsem chtěla dělat ve zdravotnictví, a protože pocházím z Uničova, vystudovala jsem v Olomouci zdravotní školu. Po absolvování vysoké školy farmacie jsem si v Praze otevřela dvě lékárny,“ svěřila se bývalá Miss, které roky na kráse neubraly, naopak. A jak se dívá na svatbu? "Pro mne není svatba až tak důležitá. Pro mne jsou důležité děti. Devět let jsem žila s mladým přítelem, ale náš vztah nevyšel. Teď si dávám pauzu," dodala bývalá Miss, která hodně sportuje a jí vyvážená jídla. "Hraji golf, lyžuji a plavu a co se týká stravy, dávám přednost středomořské kuchyni. Českou kuchyni si běžně nedopřávám, snad jen u maminky."

Do hotelu Fit přišla i Barbora Lysá s kamarádkou Monikou Malátkovou. "Díky Monice, jsem se o dnešní akci dověděla, a protože plánuji svatbu, přihlásila jsem se do proměny, kterou organizátoři vyhlásili na internetu. Byla jsem vybrána a tak si dnes budu moci vyzkoušet, jaké je to být nevěstou nanečisto," řekla Bára. "Dnešní den bereme jako takový holčičí den. Odreagujeme se, podíváme se na nové trendy a získáme inspiraci. V proměně dnes Báru nalíčí, učešou a obléknou ji svatební šaty, které předvede na molu. Od svatebního agenta získala také slevu 1000 korun na zapůjčení svatebních šatů," prozradila kamarádka Monika.

A co k Svatbě nanečisto řekla organizátorka a zároveň majitelka svatebního salonu Agent Kateřina Talová? "Na první veletrh Svatby nanečisto přijelo 19 vystavovatelů. Dnes je jich více jak čtyřicet. Za poslední roky svateb malinko ubylo, ale pořád je tu hodně mladých lidí, pro které je svatební den důležitým krokem v jejich životě. Je také pravda, že módní svatební trendy, které Amerika nabízí, dorazí do naší republiky s pětiletým zpožděním. Dokazuje to i na fakt, že jsou v posledních letech stále modernější svatby v přírodě v párty stanech. A protože jsme v loňském roce pozvali mezi nás Miss ČR a Europe 1995 Monikou Žídkovou, letos jsme se rozhodli oslovit Miss ČR 2004 Janu Doleželovu. Ta naše pozvání přijala," prozradila Kateřina Talová. Stejně jako v minulých letech probíhala i letos soutěž o svatbu zdarma a mnohé návštěvníky zaujala také proměna mladé dívky v princeznu.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.