Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11.3 °C

Přijďte si zacvičit: Sportovní centrum Mlýn pořádá Dny otevřených dveří

Tipy a názory

23.9.2014

Autor: Zuzana Doleželová

Kruháč, Pilates, Piloxing, Fitness, Pole dance, Sexy pupík nebo Sexy zadek - to jsou jen některé z řady aktivit, které nabízí svým klientům Sportovní centrum Mlýn. V moderním fitness centru se skvělým zázemím a příjemným personálem se cvičí téměř samo. Pokud přemýšlíte, že byste rádi zpevnili tělo, nabrali svaly nebo se jen dostali do kondičky, je pravý čas.

Sportovní centrum Mlýn se návštěvníkům představí od 27. do 29. září. Dny otevřených dveří jsou ideální příležitostí, jak si na vlastní kůži vyzkoušet, co by vás bavilo a při jakém typu cvičení se cítíte dobře. O to jde totiž především. V moderních prostorách si přijde na své snad každý, fitness centrum nabízí nejen klasické posilovací stroje, ale také řadu cvičení, při nichž se krásně formuje postava a protahuje celé tělo.

27. září si návštěvníci mohou zajít na Kruháč, Pilates, Schwinn cycling, Piloxing, SM systém, Bodystyling, ale třeba také Jógu, cvičení na balonech, H-core, Flexibary. A obzvlášť dívky ocení Sexy zadek a Sexy pupík. Čeká na vás také FitnessWorkout nebo Dynasso Bossa. Začíná se už v 08:00 a končí se v 17:00.

28. září je celé dopoledne vyhrazeno pro fitness, které bude pro všechny návštěvníky zdarma, a to konkrétně od 08:30 do 12:30.

29. září odpoledne se pak připravte na žhavou novinku, o níž jsme vás již informovali - pole dance. První lekce startuje v 15:00, druhá pak v 15:45.

Dny otevřených dveří se rychle blíží, tak si včas rezervujte místo. Stačí napsat na e-mail rezervace@sportovnicentrum.eu, nebo zavolat na číslo 731 548 211.

Zuzana Doleželová

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.