Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.9 °C

Potápěčům na Výklekách nezbyl ani šnorchl, zloději jim vybrali dodávku

Krimi

30.7.2014

Autor: pnar

Potápěčské vybavení, ale také oblečení, doklady a další věci… To všechno zmizelo z aut, zaparkovaných u přírodního koupaliště Výkleky. Škoda jde do desetitisíců.

"Včera v dopoledních hodinách byla ve Výklekách vykradena dvě vozidla. Obě byla zaparkovaná na parkovací ploše u místního kamenolomu. Zatím neznámý pachatel vnikl po rozbití okna do vozidla a z vnitřních prostor odcizil zde ponechané dvě sportovní tašky. Kromě peněženky s finanční hotovostí, platebními kartami a osobními doklady v ní byly i oděvní svršky a potápěčské zařízení. Neznámý pachatel způsobil škodu za 20 900 korun. Dalším vykradeným vozidlem je VW Transporter, do kterého neznámý pachatel také vnikl po rozbití okna a z vnitřních prostor odcizil zde ponechaný batoh, v němž bylo příslušenství k mobilnímu telefonu a k navigaci a dobíjecí svítilnu. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 4 300 korun," infromovala o případu mluvčí policie Irena Urbánková.

pnar

Reklama

HOSPŮDKA ANIČČIN DVŮR

Katalog firem » Obchod » Květinářství

Hospůdka je součástí areálu Aniččin dvůr na Čechově ulici. Najdete zde domácí kuchyni s tradičními jídly, polední menu po celý týden, grilované speciality na skvělém grilu, pivo, víno...