Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.1 °C

Cyklověž není garáž: dlouhodobě zaparkovaná kola poputují do skladu

Zprávy z regionu

18.8.2017

Autor: hcz

Kola, která stojí v cyklověži déle než měsíc, čeká od září stěhování do magistrátních skladů. Až dosud byli zástupci Přerovské rozvojové společnosti, která parkovací dům provozuje, tolerantní vůči cyklistům, kteří své kolo zaparkovali v cyklověži a už si jej nevyzvedli. Buď na něj zapomněli, nebo si z cyklověže udělali svou "garáž".

"Vzhledem k tomu, že je o parkovací dům velký zájem a my nechceme poctivé zákazníky odmítat, rozhodli jsme se pro tento razantní krok. Není možné si z parkovacího domu udělat vlastní úschovnu," konstatoval náměstek přerovského primátora Petr Měřínský. Počínaje zářím proto budou dlouhodobě zapakovaná kola odvezena do skladu, kde si je majitelé budou moc moci vyzvednout. Předtím ale budou muset prokázat, že je kolo opravdu jejich.

Lidé, kteří po více než měsíčním parkování své kolo v cyklověži už nenajdou, se mohou obrátit na Alexandra Salabu (alexandr.salaba@prerov.eu, +420 581 268 482, +420 727 835 804).
Zdroj: Tiskové zprávy magistrátu, www.prerov.eu

hcz

Reklama

Viktoria

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

RESTAURACE VIKTORIA, SPORTBAR VIKTORIA, BISTRO U VIKTORKY Restaurace Viktoria - kapacita 70 míst, letní zahrádka 70 míst, dětské hřiště, letní grilování Sportbar Viktoria - kapacita 50 m...