Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ke 147. narozeninám pivovaru Zubr si návštěvníci připijí i novým speciálem

Zprávy z regionu

2.4.2019

Autor: red

V pátek 26. dubna přivítá Zubr opět své fanoušky na každoroční narozeninové oslavě v areálu přerovského pivovaru. K příležitosti 147. výročí položení základního kamene zahrají kapely Křídla EU, Penzistor, Limetal a Reflexy a nebude chybět ani to nejdůležitější, tedy samotné pivo Zubr.

Od 15 hodin, kdy se brány pivovaru hostům otevřou, čeká na všechny mimo bohatého hudebního programu i neomezená konzumace nápojů z produkce pivovaru Zubr, která je jako každý rok zahrnuta v ceně vstupenky. V nabídce bude široký výběr piv včetně cideru Royal Dog a limonád. Návštěvníci budou mít i poslední možnost ochutnat limitovanou edici piva Zubr Černý speciál 13 %, které se na čepy dostalo poprvé v polovině letošního března.

"Věřím, že oslava narozenin pivovaru je dnes tradicí nejen pro nás, ale i pro naše fanoušky, se kterými se při této příležitosti každý rok velmi rádi potkáváme. I letos jsme se snažili připravit co nejpestřejší program plný oblíbených kapel. Doufám tedy, že se nás letos v dubnu sejde ještě více než minulý rok a společně všichni připijeme Zubru na zdraví,“ zve na narozeniny pivovaru jeho ředitel Tomáš Pluháček.

Vstupenky lze pořídit v podnikové prodejně pivovaru nebo online přes webové stránky www.zubr.cz. Celý duben až do dne před konáním akce je bude možné zakoupit za 200 Kč a na místě pak za 250 Kč.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.