Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 16.2 °C

Zloděj šel jen po kosmetice. Měl smůlu, u pokladny ho chytli

Krimi

6.11.2014

Autor: zd

Třiadvacetiletého muže včera přistihli v supermarketu při poněkud netypické krádeži. Mladík zatoužil po kosmetice, schoval si ji do batohu, jenže nepočítal s bedlivým zrakem ostrahy. Strážníci pak zjistili, že muž není žádným nováčkem. Čeká ho až tříletý trest.

"Včera krátce po půl desáté večer byl v jednom z přerovských supermarketů přistižen při krádeži třiadvacetiletý muž. Pánskou kosmetiku za téměř 1 000 korun si schoval do batohu a prošel přes pokladnu, aniž by ji zaplatil. Za pokladnami ho zadržela ostraha prodejny, která přivolala policii," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Zboží dobrovolně vydal a to bylo vráceno zpátky na prodejnu. Během šetření policisté zjistili, že mladý muž byl v nedávné minulosti za obdobnou majetkovou trestnou činnost odsouzen a potrestán. Nyní mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

zd

Reklama

ELSON auto s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto

Jsme ryze českou společností, která působí na českém i zahraničním trhu již od roku 1990. Naše společnost je postavena na vlastním vývoji a výrobě kvalitních střešních nosičů a pří...