Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 6.2 °C

Ze svodky přerovské policie

Zprávy z regionu

2.11.2017

Autor: hcz

Zloděj kradl na Žerotínově náměstí. Nejdřív sebral navijáky, a pak se rozhodl navštívit solárko. Místo chytání bronzu ale kradl dál.

První listopadový den vnikl neznámý pachatel do domu na Žerotínově náměstí v Přerově. Přes volně přístupné zádveří a chodbu a pravděpodobně po vytlačení neuzamčených, pouze uzavřených dveří se dostal do další chodby, která se využívá jako sklad. Uvnitř z volně přístupné vitríny ukradl celkem pět navijáků v hodnotě 12 200 korun. To mu ale nestačilo. Na stejné adrese navštívil i solární studio, kde v jedné z místností odcizil tablet a kovovou pokladnu s finanční hotovostí 1 200 korun. Poškozenému vznikla celková škoda 2 200 korun. "Případ šetříme pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody," informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Po dopadení hrozí pachateli až tříletý trest odnětí svobody.

hcz

Reklama

Dámské fitness Jako proutek

Katalog firem » Sport » Fitcentra

Fitness s přátelskou atmosférou bez zvědavých mužských pohledů - neomezené využívání fitness v rámci otevírací doby - dohled trenérky, individuální cvičební plán - zátěž a ...