Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 10.7 °C

Ze svodky přerovské policie

Krimi

22.10.2014

Autor: zd

Majitel je bez vozidla ● Mobil se vypařil muži přímo z kapsy ● Vandal poškodil fotovoltaický panel

Majitel je bez vozidla

Někdy z 20. na 21. října došlo v Přerově na náměstí Svobody ke krádeži vozidla Hyundai Getz. Neznámý pachatel způsobil majiteli škodu za 100 tisíc korun. pachateli hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. Policisté na případu pracují a po vozidle i pachateli pátrají.

Mobil se vypařil muži přímo z kapsy

Včera přijali přerovští policisté oznámení o krádeži, ke které mělo dojít v neděli 19. října v pozdních odpoledních hodinách v jednom z přerovských supermarketů. Zatím neznámý pachatel měl sedmačtyřicetiletému muži v nestřeženém okamžiku odcizit z kapsy bundy mobilní telefon značky Huawei Ascend. Způsobil mu tak škodu za 8 100 korun. Zloději hrozí dvouleté vězení.

Vandal poškodil fotovoltaický panel

Neznámý pachatel někdy do 16. října rozbil fotovoltaický panel umístěný v areálu fotovoltaické elektrárny v katastru obce Radkovy. Poškozené společnosti způsobil škodu za 15 tisíc korun. Pokud vandala policisté vypátrají, může jít sedět na jeden rok.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.